اخبار و مقالات دندانپزشکی، قیمت تجهیزات دندانپزشکی، راهنمای خرید مواد دندانپزشکی

وبلاگ دنتال شاپ به بررسی محصولات تجهیزات دندانپزشکی و قیمت مواد دندانپزشکی میپردازد

اخبار و مقالات دندانپزشکی، قیمت تجهیزات دندانپزشکی، راهنمای خرید مواد دندانپزشکی

وبلاگ دنتال شاپ به بررسی محصولات تجهیزات دندانپزشکی و قیمت مواد دندانپزشکی میپردازد

سلام به همه دوستان عزیز وبلاگ دنتال شاپ
در این وبلاگ سعی میکنم مقالات جالب روز رو در حوزه دندانپزشکی و مطب های دندانپزشکی ارائه کنم.
سعی میکنم محصولات روز تجهیزات دندان پزشکی رو بهتون معرفی کنم و همچنین قیمتهای مناسب خرید مواد دندانپزکشی.
ویدیوهای باحال هم گیرم بیاد رو وبلاگ دندانپزشکی میزارم. ممنون از همراهیتون.

فواید شکلات تلخ برای دندان ها

يكشنبه, ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۰۱:۰۹ ب.ظ

هنگامی که خوراکی هایی که داری قند زیاد هستند را مصرف می کنید قند آن روی دندان ها می چسبد که باعث می شود باکتری های موجود در دهان از آن ها تغذیه کنند، سپس باکتری های دهان شروع به تولید اسید کرده که اگر اسیدها خنثی نشوند به مرور زمان باعث فرسایش مینای دندان می شوند، با این حال مواد تشکیل دهنده شکلات تلخ اجازه این امر را نمی دهند و با پوسیدگی دندان مبارزه می کنند.

مزایای استفاده از شکلات تلخ برای دهان و دندان : http://ulvis.net/qte


آنتی اکسیدان بالا:


آنتی اکسیدان ها گروهی از مولکول ها هستند که این مولکول ها بدن شما را در سطح سلولی سالم نگه می دارند و شکلات تلخ محتوای بالایی از آنتی اکسیدان دارد. در واقع، آنتی اکسیدان موجود در شکلات های تلخ در بزاق می تواند با بیماری های پریودنتال مبارزه کند.

تانن بالا:


تانن ها ترکیبات گیاهی هستند که در بسیاری از غذاهایی که می خوریم نیز پیدا می شوند. تانن ها همان ماده هایی هستند که باعث مزه تلخ و رنگ تیره شکلات می شوند. مشخص شده است تانن از چسبیدن باکتری ها به دندان جلوگیری می کند، زیرا مولکول های موجود در تانن، پیش از تشکیل پلاک، به باکتری ها متصل می شوند. بنابراین پیشگیری از پوسیدگی دندان از مزایای شکلات برای دندان است.

شکلات تلخ منبع خوبی از پلی فنول: https://u.nu/ybwt9


پلی فنول ها می توانند تعداد باکتری های دهان را محدود کنند. و همچنین قادر به خنثی کردن میکروارگانیسم هایی هستند که سبب بد بو شدن دهان می شوند و می توانند مانع از تولید اسید توسط باکتری ها شوند. پلی فنول ها اثرات ضد سرطانی و ضد التهابی خاص دارند و می توانند موجب کاهش فشار خون و احتمال سکته مغزی شوند.

شکلات های تلخ دارای ترکیبی به نام تئوبرومین هستند. تئوبرومین ماده بالقوه برای مبارزه با پوسیدگی دندان است. مواد مغذی موجود در شکلات های تلخ می توانند با باکتری هایی که به سلامت دهان و دندان شما آسیب می رساند، مبارزه کنند. بدون شک شکلات تلخ می تواند سلامت دهان شما را بهبود بخشد.

دلایل زیادی وجود دارد که برتری تئوبرمین، عصاره طبیعی کاکائو را بر فلوراید نشان می‌دهد. استفاده طولانی از فلوراید ممکن است باعث افزایش اثر مخدر اعصاب شود. مصرف بیش از حد فلوراید ممکن است منجر به زردی دندان شود. https://shrtco.de/3LhDwV

شکلات حاوی بیش از ۳۰۰ ترکیب شیمیایی مختلف است که تأثیرات مختلفی بر روی سلامت دندان دارند. مسئول تشکیل پلاک دندان در واقع باکتری ها هستند که با تولید اسد در دهان مینای دندان را از بین می برند. دانه های کاکائو دارای یک عامل ضد باکتری هستند که جلوی این فرآیند را گرفته و از مینای دندان محافظت می کند.

  • امیر اکبری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی